Weekendinfo

Een blik achter de muren…

Bezoekers krijgen de kans een woning te bezoeken en kunnen bovendien een praatje slaan met de architect. Zo krijgen (ver)bouwers een voorsmaakje van zijn vakbekwaamheid. De architect is een onmisbare steen in het bouwproces. De Orde van Architecten - Vlaamse Raad neemt elk jaar opnieuw het initiatief, zodat bezoekers zich kunnen informeren en inspireren.Datum en tijdstip

De deelnemende woningen zijn enkel te bezoeken op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 en dit telkens van 14u tot 18u.Volgende editie

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van de editie 2017, klik hier.Bezoeken na afspraak

Sommige woningen zijn enkel te bezoeken na afspraak. Dit staat telkens duidelijk vermeld bij de projectgegevens van de woning. De adresgegevens van deze woningen zijn enkel te bekomen nadat u een afspraak heeft gemaakt en zijn niet zichtbaar op deze website.


Afspraak via online agenda

Bij de projectomschrijving van de woning vindt u een kalender terug, waar u de gewenste datum en het gewenste uur van uw bezoek kan invullen. Nadien ontvangt u een bevestigingsmail samen met het volledige projectadres.


Afspraak rechtstreeks met de architect

Bij een aantal projecten staat vermeld dat ze enkel te bezoeken zijn op afspraak na rechtstreeks contact met de architect. Dit kan via telefoon of e-mail; deze gegevens vindt u terug bij de projectomschrijving. Bij het maken van de afspraak bezorgt de architect u het tijdstip en volledige projectadres.